Vizionează cele mai noi si mai bune filme online!

2 Guns (2013) Online HD subtitrat Romana

Revine in forta in Filmul de Actiune 2 Guns (2013) Online cu subtitrare in limba Romana cu redare fara intrerupere la calitate impecabila.Aveti ocazia sa urmariti in premiera online un film de nota 10 2 Guns (2013) HD gratis .

2 pistoale Online Subtitrat | Filme Online
Vizionare Film 2 Guns (2013) online subtitrat in  Romana,acesta este un film Drama online care nu trebuie sa l ratati,il aveti acum gratis cu redare exact ca la Cinema in sistem gratis.Vizioneaza Filme bune din 2013 online cu subtitrare 2 Pistoale HD.


Descriere  2 Guns (2013): online HD subtitrat in limba Romana filmul 2 Guns (2013) este o capodopera Americana, un super film unde actiune este la ea acasa.Urmareste 2 pistoale online la calitate Full HD. Cei mai buni actori sunt DENZEL WASHINGTON  şi MARK WAHLBERG  deţin rolurile principale din filmul de Actiune 2 Pistoale, un film exploziv de acţiune în care doi agenţi, provenind din servicii secrete concurente, trebuie să-şi scape pielea fugind împreună. Dar parteneriatul lor inopinat are o problemă: niciunul dintre cei doi nu ştie că celălalt este agent federal sub acoperire. De 12 luni, agentul anti-drog Robert “Bobby” Trench  şi ofiţerul de contra-informaţii al marinei, Marcus “Stig” Stigman (Wahlberg), sunt forţaţi să colaboreze chiar dacă nu sunt prea încântaţi să o facă.Lucrând sub acoperire, ei s-au infiltrat în mafia drogurilor, dar nu au încredere unul în celălalt nici cât în traficanţii pe care au misiunea să-i anihileze. Atunci când tentativa lor de a se infiltra într-un cartel mexican de droguri şi de a recupera milioane de dolari eşuează, Bobby şi Stig cad în dizgraţia şefilor lor.Acum, când toţi i-ar vrea fie la închisoare, fie la doi metri sub pământ, singura persoană pe care se pot baza este celălalt. În ciuda urmăritorilor, atunci când oamenii legii trebuie să se prefacă ani de zile că sunt infractori, ei învaţă fel de fel de trucuri din mediul în care s-au infiltrat. Filmul anului 2 Guns (2013) film cu subtitrare in limba Romana si redare fara intrerupere la cea mai buna calitate din mediul Online al Filmelor noi din 2013.
Durata Film: 109 minute 
Categorie Film: Actiune,Crima,Drama,Thriller
→Trailer←
Film Gratis subtitrat 2 Guns (2013)  - redare Online,calitate DVD-rip.


Film Online 2 Guns (2013)  subtitrat!!!

Online cu subtitrate 2 Pistoale!!!
Cum vizionez filmele
Raporteaza Player
Reacţii:
Împarte cu alții :

Trimiteți un comentariu

Fii sociabil și spune-ți părerea despre film!

 
Film HD : Filme Online Filme Online Gratis Filme Online | Filme Online Gratis 2013
Copyright © 2012. Filme Online - Toate drepturile rezervate!