Vizionează cele mai noi si mai bune filme online!

About Time (2013) online gratis

Nu rata About Time (2013) online cu subtitrare in limba Romana in curand postat pe net,Comedie si suspans insiprata din poveste rela About Time (2013) este ocazia potrivita pentru o vizionare fara intrerupere la calitate maxima.

About Time (2013) Online Subtitrat | Filme Online
O sa fie redate in curand pe site la calitate impecabila About Time (2013) online subtitrat redat gratis fara intreruperi.

In curand  About Time (2013).

Descriere SF About Time (2013) Film online subtitrat in limba  Romana in exclusivitate pe site in cele mai bune conditii la calitate impecabila in premiera. După ce împlineşte 21 de ani, Tim Lake află de la tată său un incredibil secret de familie: toţi bărbaţii din familia lui au capacitatea de a călători în timp. Va putea să retrăiască orice moment din viaţa lui şi va putea încerca să facă lucrurile altfel până ce va nimeri varianta perfectă. Tim nu poate să schimbe cursul istoriei, dar poate schimba ce se întâmplă sau s-a întâmplat în viaţa lui, Tim o cunoaşte pe Mary, o tânără frumoasă, dar foarte nesigură pe ea. El se va folosi în repetate rânduri de călătoria în timp pentru a-şi face viaţa perfectă. Se va întoarce să încerce de mai multe ori să o cucerească pe Mary, apoi va călători în timp pentru a-i reuşi cererea în căsătorie perfectă, pentru a evita discursul penibil de la nuntă al cavalerului de onoare sau pentru a apuca să o ducă pe soţia lui însărcinată la spital la timp. Urmareste filme bune gratuit fara sa platesti nimic la calitate buna About Time (2013) online subtitrat in Romana.
Durata Film: 123 minute 
Categorie Film: SF,Drama,Comedie
→Trailer←
Film Gratis subtitrat About Time (2013) Online,calitate DVD-rip.


Server I
cd1
cd2
Server II 
cd1
cd2
Cum vizionez filmele
Raporteaza Player
Reacţii:
Împarte cu alții :

Trimiteți un comentariu

Fii sociabil și spune-ți părerea despre film!

 
Film HD : Filme Online Filme Online Gratis Filme Online | Filme Online Gratis 2013
Copyright © 2012. Filme Online - Toate drepturile rezervate!